miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleSuspecți de furt anchetați de polițiști

Suspecți de furt anchetați de polițiști

polPolițiștii sătmăreni au soluționat miercuri, 26 iunie, și alte cauze având drept obiect comiterea unor infracțiuni de furt, reușind în timp scurt să-i identifice pe principalii suspecți.

Spre exemplu, la Carei, polițiștii și jandarmii ce patrulau în zona Pieței Avram Iancu, au legitimat un bărbat de 34 de ani, ce avea asupra sa mai multe bagaje voluminoase, bănuind că acesta ar putea fi implicat în comiterea unei infracțiuni. Suspiciunea patrulei de ordine publică s-a dovedit a fi întemeiată, bunurile găsite asupra lui Attila K. fiind sustrase din anexa locuinței unei femei de 62 de ani, din Carei. Polițiștii au găsit în bagajele bărbatului două lăzi cu unelte și instalații sanitare, în valoare de peste 2.000 lei, ce au fost restituite proprietarei. Pentru infracțiunea de furt calificat, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Și suspecți minori au fost implicați ieri în comiterea unor infracțiuni, doi copii de 11 și 13 ani, furând dintr-un magazin din Unimăt, suma de 1.500 lei. Băieții au profitat de faptul că magazinul din localitate era închis, au dislocat plasa geamului lăsat deschis și au pătruns în incintă, apoi, din casa de marcat au furat toți banii găsiți. În acest caz, vârsta minorilor împiedică antrenarea răspunderii penale a acestora, legea prevăzând însă și alte măsuri educative aplicabile într-o atare situație.

Polițiștii Postului de Poliție Acâș, care i-au identificat pe suspecții din acest caz, au stabilit că unul dintre minori, băiatul de 13 ani, a mai fost implicat și în comiterea altui furt. Acesta a furat bicicleta unui consătean din Unimăt, polițiștii reușind însă recuperarea bunului în valoare de 250 lei și acoperirea prejudiciului cauzat proprietarului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente