sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocalePolițiștii au finalizat cercetările în cauza privind comiterea infracțiunilor de proxenetism și...

Polițiștii au finalizat cercetările în cauza privind comiterea infracțiunilor de proxenetism și prostituție

Prostutizione-milanesePolițiștii Serviciului de Investigații Criminale au finalizat cercetările în cazul persoanelor suspectate de comiterea infracțiunilor de proxenetism și prostituție, propunând trimiterea în judecată a acestora.

S-au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Vetiș și au pus în executare 5 mandate de aducere. De asemenea au fost , În dimineața de 4 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Vetiș și au pus în executare 5 mandate de aducere. De asemenea au fost audiate peste 15 persoane, față de 3 dintre acestea, Ioan D., Toni P., Bobby H., dispunându-se măsura arestării preventive. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofițerilor D.I.P.I. și D.O.S.

Din verificările efectuate la momentul respectiv de polițiștii sătmăreni a rezultat că mai multe tinere au fost racolate de suspecți, din medii sărace, și aduse în municipiul Satu Mare, unde ar fi întreținut relații sexuale cu diferiți bărbați, în schimbul unor sume de bani. Fetele, printre care și minore, își racolau clienții la ieșirea din municipiu, în zona unui centru comercial, iar seara erau obligate să predea proxeneților, fiecare, cel puțin 50 de euro.

Ulterior, pe măsura continuării anchetei, au fost extinse cercetările și față de Kinga H., de 24 de ani și Norbert M., de 25 de ani, suspectați, de asemenea, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și complicitate la proxenetism.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente