Acasă Locale Suspecți de furt anchetați de polițiști

Suspecți de furt anchetați de polițiști

hotPolițiștii sătmăreni au soluționat în cursul zilei trecute mai multe cauze având drept obiect comiterea unor infracțiuni de furt, reușind în timp scurt să-i identifice pe principalii suspecți.

Spre exemplu, la Postul de Poliție Supur, un bărbat din Supuru de Jos a reclamat că, dintr-o instituție din localitate, i-a fost sustrasă geanta ce conținea două telefoane mobile și un aparat foto digital, în valoare de peste 600 lei. Polițiștii au demarat ancheta stabilind că bunurile au fost furate de un băiat de numai 12 ani. Minorul, fiind speriat de faptul că a fost inclus de la început în cercul de suspecți, a ascuns bunurile sustrase în nisipul de pe malul râului Crasna, sperând că astfel nu va fi descoperit. S-a reușit recuperarea aparaturii furate, însă aceasta era deteriorată.

Un alt tânăr, de 21 de ani, este anchetat de polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare tot pentru furtul unei genți. Ilie A., din Botiz, se afla într-un supermarket din municipiu, când a furat dintr-un cărucior de cumpărături o poșetă.

Geanta cu o sumă de bani și alte bunuri, în valoare de 300 lei, a fost restituită proprietarei, o tânără de 25 de ani, ce-și făcea cumpărăturile în magazin.

Pornind de la acest caz concret le recomandăm sătmărenilor să manifeste atenție sporită în locurile aglomerate – magazine, gări, ștranduri – pentru a nu cădea victime hoților din genți ori buzunare. Nu lăsați nesupravegheată geanta cu bani și acte de identitate, purtați-o cu dumneavoastră și protejați-o mereu cu mâna.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente