duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleSuspecti de furt, depistati in scurt timp de politisti

Suspecti de furt, depistati in scurt timp de politisti

Două persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt au fost depistate luni de polițiștii sătmăreni la scurt timp de la comiterea faptei, bunurile sustrase fiind recuperate și restituite proprietarilor.

Primul caz soluționat prompt de polițiști a avut ca obiect furtul unui portmoneu din incinta unui magazin situat pe Strada I.C. Brătianu din Satu Mare. Sătmăreanca Andrada M. a apelat numărul de urgență 112, reclamând că de pe masa din magazin i-a fost sustras portofelul în care avea 140 lei. Patrula de siguranță publică și polițiști ai Biroului Investigații Criminale au intervenit în locația indicată, reușind în scurt timp s-o găsească pe Ghizela E., de 32 de ani, suspectă în acest caz, care avea și bunul furat asupra sa.
Astfel, portofelul cu suma de bani a reintrat în posesia părții vătămate, iar femeia de 32 de ani, din Botiz, este cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt.

Și patrula de siguranță publică din Carei a identificat suspectul în cazul furtului unei biciclete. Polițiștii au stabilit că Iosif B., de 36 de ani, a sustras din fața unui bar din localitate, o bicicletă în valoare de 200 lei. Suspectul a fost însă depistat în flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, astfel încât și în acest caz bunul furat a reintrat în posesia proprietarului de drept.

Pentru a evita asemenea situații, în care puteți deveni victime ale unor infracțiuni de furt, polițiștii vă recomandă să manifestați o atitudine prudentă și să vă asigurați că bunurile deținute sunt protejate, la adăpost de acțiunile hoților. Spre exemplu, portofelul cu bani și acte trebuie păstrat în buzunarele interioare ale hainei, închise cu nasturi ori fermoar. Dacă țineți banii în geantă, protejați-vă mereu poșeta cu mâinile, mai ales în magazine, sau alte locuri aglomerate. În aceste locații fiți mai vigilent decât de obicei și mare atenție la femeile care se înghesuie numai la raioanele unde este aglomerație și rar cer să examineze un lucru.

Rețineți pe cât posibil cât mai multe amănunte referitoare la hoți și relatați-le polițiștilor !

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente