Acasă Locale Suspecți de furt, depistați în scurt timp de polițiști

Suspecți de furt, depistați în scurt timp de polițiști

furt telUn bărbat de 35 de ani, suspectat de sustragerea unui telefon mobil, a fost depistat de polițiști în 15 minute de la reclamarea furtului.  La reușita acțiunii a contribuit și victima infracțiunii, care a reținut și a relatat polițiștilor date exacte legate de îmbrăcămintea și fizionomia bărbatului ce i-a furat telefonul.

În cursul nopții trecute, după ora 01.00, partea vătămată se întorcea de la spital și, având probleme cu piciorul, se deplasa greoi, ceea ce a atras atenția suspectului, acesta bănuind că va putea acționa în voie, fără a întâmpina rezistență. A trecut în fugă pe lângă bărbatul de 56 de ani și i-a furat din buzunarul pantalonilor telefonul mobil, plănuind să cumpere în schimb alcool.

Partea vătămată, rămasă fără telefon, s-a întors la Urgențe, și din această locația a anunțat Poliția cu privire la infracțiunea căreia i-a căzut victimă. De îndată au ajuns la fața locului patrula de siguranță publică, formată din polițist și jandarm, precum și un polițist al Biroului de Investigații Criminale, aceștia reușind în 15 minute să-l prindă pe suspect și să-i restituie părții vătămate telefonul.  Pe numelefurt-locuinta-600x466 lui Iuliu D., de 35 de ani, din Medieșu Aurit, a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, polițiștii verificând dacă suspectul a mai comis și alte infracțiuni.

Și polițiștii Secției 6 Tășnad Poliție Rurală au depistat principalii suspecți în cazul furtului din locuința unui bărbat de 70 de ani, din Pir. Din ancheta polițiștilor a rezultat că Bela B., de 46 de ani și Arpad B., de 36 de ani, ambii din Pir, au pătruns în locuința consăteanului său și au furat bunuri în valoare de 800 lei – butelie de aragaz, covoare, pahare și tablouri. Prejudiciul a fost recuperat aproape în întregime, iar cei doi suspecți sunt anchetați atât pentru furt calificat, cât și pentru violare de domiciliu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente