marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleSuspecți de furt, surprinși în flagrant de polițiști satmareni

Suspecți de furt, surprinși în flagrant de polițiști satmareni

politia-satu-mare-jurnalul de nord vestPolițiștii sătmăreni au depistat luni, 29 iulie a.c., în flagrant, 5 persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de furt, întocmind pe numele acestora dosare penale. Suspecții au fost surprinși de polițiști în timpul sustragerii bunurilor, astfel încât prejudiciile cauzate au putut fi recuperate integral. Patrula de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 6 Tășnad Poliție Rurală și jandarmi a depistat luni dimineața, la ora 07.00, 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, care furau cabluri de telefonie. De pe stâlpii amplasați pe marginea drumului dintre localitățile Supuru de Jos și Hurezu, tinerii au tăiat cu un clește 52 m de cablu din cupru, pe care l-au ascuns într-o parcelă de porumb din apropriere.

Cei trei suspecți au fost prinși însă de polițiști, valoarea prejudiciului cauzat de aceștia ridicându-se la suma de 1.700 lei. Andrei M., de 18 ani, Cosmin P., de 21 de ani și minorul C.V., de 16 ani, toți din Supuru de Jos, sunt anchetați pentru furt calificat, polițiștii verificând dacă aceștia au mai comis și alte fapte de natură penală. Și în municipiul Satu Mare, patrula de siguranță publică formată din polițist și jandarm a depistat suspecții în cazul unui furt dintr-un autoturism.

Luni noaptea, după ora 01.00, patrula a oprit pentru control doi bărbați ce transportau bagaje voluminoase, suspectând că bunurile ar putea proveni din comiterea unei infracțiuni. Verificările efectuate au confirmat suspiciunile polițiștilor, bunurile fiind furate de puțin timp de către cei doi sătmăreni, dintr-o autoutilitară parcată pe Strada Corvinilor din municipiu. Marin B., de 35 de ani și Iozsef F., de 34 de ani au profitat de faptul că ușile mașinii erau neasigurate și au furat aparatură electrică în valoare de 9.000 lei. Proprietarul păgubit a reintrat astfel în posesia bunurilor chiar înainte de a apuca să reclame furtul, iar suspecții sunt cercetați în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente