sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleSuspecți de tâlhărie și furt, anchetați de polițiști satmareni

Suspecți de tâlhărie și furt, anchetați de polițiști satmareni

politia satu marePolițiștii sătmăreni au depistat luni, 08 iulie a.c., mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie ori furt, unul dintre suspecți fiind reținut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului. Persoana reținută în Arest este un tânăr de 23 de ani, din Satu Mare, suspect în cazul unei tâlhării comise într-o locuință de pe Strada Careiului din municipiu. Ancheta în acest caz a fost derulată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al ofițerilor D.I.P.I. Satu Mare. Din probele administrate în cauză a rezultat că suspectul, Sandor L., a pătruns în locuința unei femei de 27 de ani și, prin exercitare de violențe, a deposedat-o de telefonul mobil și de suma de 250 lei. De îndată ce bărbatul a părăsit locuința, tânăra a sesizat Poliția, anchetatorii reușind în scurt timp să-l rețină pe suspect și să recupereze bunurile furate. Pretextând că avea nevoie de bani pentru întreținerea familiei, suspectul a valorificat telefonul, obținând suma de 100 de lei, bunul fiind însă identificat ulterior de polițiști și restituit proprietarei.

În cursul zilei de azi Sandor L. va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Tot polițiștii Biroului de Investigații Criminale, linia de muncă „furturi din auto”, au depistat principalul suspect și în cazul sustragerii de bunuri dintr-un autoturism parcat pe Aleea Tisa din municipiu. În acest caz polițiștii au stabilit că Janos K., de 24 de ani din Satu Mare, profitând de faptul că una dintre portierele mașinii era neasigurată, a sustras din interior bunuri în valoare de aproximativ 400 lei.

În urma acțiunii polițiștilor, proprietarului păgubit i-au fost restituite toate bunurile furate, iar tânărul de 24 de ani, suspectat de comiterea infracțiunii, este anchetat în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat. Și polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală au fost sesizați de un localnic de 67 de ani, care reclama că i-a fost sustras din locuință telefonul mobil în valoare de peste 400 lei. În decurs de câteva ore polițiștii l-au găsit pe bărbatul de 48 de ani, Gheorghe G., de asemenea din Gherța Mică, care a furat bunul și care este anchetat acum pentru fapta comisă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente