joi, iulie 18, 2024
AcasăLocaleSuspecți în cazul unor infracțiuni de furt, depistați de polițiștii sătmăreni

Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt, depistați de polițiștii sătmăreni

hotPolițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au depistat în flagrant un tânăr de 26 de ani, suspectat de sustragerea unei biciclete, lăsate neasigurată în scara unui bloc de pe Strada Jubileului din municipiu. Proprietarul bunului a reintrat în posesia acestuia, recuperându-și astfel integral prejudiciul de 500 lei.

Polițiștii au continuat însă cercetările, suspectând că tânărul surprins în timpul „acțiunii” a mai fost implicat în comiterea unor asemenea fapte. În urma extinderii anchetei s-a stabilit că Andrei V.  a mai sustras două cărucioare pentru copii și corpuri de mobilier, în valoare totală de 1.900 lei. Și în aceste cazuri bunurile furate au ajuns la proprietarii de drept, în urma acțiunii polițiștilor.

Tot polițiștii Biroului de Investigații Criminale au intervenit luni, și în urma unui apel 112, recepționat după ora 19.00, prin care se reclama comiterea unui furt din incinta unei societăți comerciale. Gheorghe B., din Satu Mare, angajat al unității, a pătruns prin efracție într-o hală, după plecarea colegilor săi, și a încercat să fure mai multe aparate electrice, pentru a le valorifica și a face astfel rost de bani. A fost surprins însă tocmai în timp ce încărca într-un sac drujbe, flexuri, un burghiu, tuburi cu vaselină și discuri pentru flex, nereușind astfel să-și pună în aplicare planurile.

Prejudiciul cauzat unității a rămas la suma de 500 lei, reprezentând contravaloarea distrugerilor cauzate de suspect în timpul pătrunderii prin efracție

Și Ștefan K., de 35 de ani, este anchetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost surprins de polițiștii locali, în timpul nopții, având asupra sa un motor electric și alte obiecte din aluminiu. A fost sesizată de îndată patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, polițiștii identificând persoana suspectă și stabilind că bunurile au fost sustrase cu puțin timp în urmă dintr-o societate comercială.

 Pe numele celor trei suspecți depistați de polițiști au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente