Acasă Locale Copiii de la Grădinița Voinicelul au dirijat circulația rutieră în Micro 16

Copiii de la Grădinița Voinicelul au dirijat circulația rutieră în Micro 16

copii-politistiÎn cadrul proiectului Polițist Junior, marți, 11 iunie 2013, a avut loc o activitate practică de dirijare a circulației pe strada Brândușa din cartierul Micro 16, la care au fost invitați copii din grupa mijlocie de la Grădinița Voinicelul.

Polițiștii prezenți la acțiune i-au instruit pe micii pietoni, le-au verificat cunoștințele rutiere și apoi i-au pus la muncă: i-au echipat în uniforme speciale și i-au invitat să dirijeze circulația alături de adevărații polițiști rutieri.

Fiecare copil a avut ocazia de a juca atât rolul de polițist, cât și pe cel de pieton corect, dovedind în ambele situații responsabilitate și seriozitate.

Prin astfel de activități în teren, polițiștii își propun să le insufle copiilor importanța respectării regulilor de circulație de către toți participanții la trafic, dar și să poată înțelege mai bine misiunea polițistului în stradă.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente