Acasă Locale Stiri Satu Mare Sute de polițiști vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână

Sute de polițiști vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână

sigla_politia_romana_18672900

Zilnic, în perioada 14 – 16 august, 125 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi angrenați în misiuni de asigurare a unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor publice preconizate.
În fiecare an, la data de 15 august, creștinii ortodocși și cei catolici sărbătoresc „Sfânta Maria Mare”, una dintre cele mai mari sărbători ale bisericii creștine, eveniment religios cunoscut oficial în calendarul Bisericii Ortodoxe Române ca „Adormirea Maicii Domnului”.
Având în vedere faptul că, „Adormirea Maicii Domnului” este prevăzută de Codul Muncii ca sărbătoare legală în care nu se lucrează, iar anul acesta se sărbătorește într-o zi de sâmbătă, se estimează un flux important de persoane spre lăcașuri de cult, zone de agrement ori stațiuni turistice.
În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor aplica măsuri specific pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului precum și la toate manifestările cultural artistice ce vor avea loc în această perioadă.
Având în vedere faptul că în perioada 15- 16 august 2015, la Negrești Oaș, se va desfășura Festivalul Zestrea Oașului, în acest context polițiștii vor acționa pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor publice care vor avea loc.
În perioada 14.08.2015, ora 14.00- 17.08.2015, ora 08.00, traficul rutier va fi restricționat pe DN19, respectiv strada Principală, din localitatea Negrești Oaș, circulația fiind deviată pe strada Moților.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente