miercuri, februarie 28, 2024
AcasăSportNationalSzukala, este acum cel mai FERICIT Stelist !

Szukala, este acum cel mai FERICIT Stelist !

A asteptat ziua asta pana la 29 de ani! Acum, se bucura maxim de vestea pe care a primit-o!Lukas Szukala e gata sa debuteze in nationala Poloniei! A fost convocat de selectionerul Waldemar Fornalik pentru amicalul cu Danemarca, de la Gdansk, orasul in care s-a nascut! Szukala a pierdut legaturile cu prietenii din copiliarie, insa e sigur ca un membru al familiei lui va fi foarte fericit dupa ce-l va vedea in tricoul nationalei! E vorba de bunica sa, care locuieste chiar in zona stadionului!
„Tata a primit un loc de munca la o fabrica din Germania cand eu aveam doar 6 ani, am plecat impreuna cu toata familia din Gdansk. Am inca amintiri de cand eram mic, dar acum am rupt relatiile cu orasul. Am mai venit aici in vacanta, am petrecut doua sau trei saptamani pe an in Gdansk. Va spun sigur ca voi avea un suporter de lux la meci, in cazul in care voi juca. Bunica mea, care sta aproape de stadion, va fi in tribune”, a spus Szukala, citat de polskalokalna.pl.

Lukas Szukala, 29 de ani, are 3 prezente in nationala U21 a Poloniei, insa nu a jucat niciun minut pana acum pentru reprezentativa de seniori.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente