vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareTabără pentru copii cu dizabilități

Tabără pentru copii cu dizabilități

Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare organizează o Tabără gratuită pentru preșcolarii, elevii și studenții cu dizabilități, împreună cu asistenții personali și asistenții personali profesioniști din județul Satu Mare.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoțită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap și o adeverință emisă de unitatea de învățământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2/1 (intrarea de pe strada Paris).

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât și de un reprezentant al unității de învățământ de care aparține. În cazul studenților cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant.

Pentru anul 2018 Satu Mare are alocat un număr de 70 de locuri. Persoanele care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate la selecție, un alt criteriu de selecție fiind „primul venit primul servit”.

Perioada de depunere a cererilor este 07.05.2018 – 25.05.2018. Cererea poate fi obținută de pe adresa www.djstsatumare.ro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente