29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareTabără pentru tinerii astriști careieni

Tabără pentru tinerii astriști careieni

costum-popular-romanesc

Recent a avut loc la Codlea, jud.Brașov, Adunarea Generală a Despărțământului ASTRA Codlea, prilej de reîntâlnire a astriștilor din toate colțurile țării și din Basarabia. Organizatorii au oferit la finalul lucrărilor adunării un frumos program artistic pe scena Casei de Cultură din localitate, recent renovată.
La manifestări au luat parte toți membrii din conducerea ASTRA, președintele Dumitru Acu și vicepreședinții Areta Moșu, Dumitru Borțan și Octavian Bologa, precum și președinții de filiale numite despărțăminte. Cu această ocazie a avut loc și o ședință a Comitetului Central al Asociațiunii ASTRA unde s-au discutat probleme administrative și proiecte de viitor. Din partea Despărțământului ASTRA Carei a participat președintele Daniela Ciută.

În acest an, Adunarea Generală a Asociațiunii ASTRA va avea loc la Alba Iulia în perioada 7-9 octombrie  unde se va stabili și locul de desfășurare al adunării generale din anul 2017.

Asociațiunea ASTRA despărțământul Carei  mulțumește pe această cale colegilor de la Bacău pentru tabăra gratuită de 7 zile oferită celor 8 tineri astriști careieni.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente