Acasă Sport National Tamaș lovește din nou.

Tamaș lovește din nou.

Fundașul Gabriel Tamaș a provocat un nou incident violent, de această dată lovindu-l pe Daniel Pancu.

După ce în luna mai, fostul jucător de la West Bromwich Albion a spart ușa unui bloc, fiind în stare avansată de ebrietate, de curând, Tamaș s-a luat la bătaie cu colegul său de pahar, Daniel Pancu, care evoluează în liga secundă din România, la Rapid.

Daniel Pancu a lipsit două zile de la antrenamente, iar explicația sa pentru fața tumefiată este una foarte puerilă: „Gabi a vrut să-mi arate cum sar fundașii englezi la cap”.

Incidentul s-ar fi produs duminică, la un hotel din București. Tamaș încearcă să își găsească echipă, fiind în tratative cu CFR Cluj. Se pare că fundașul în vârstă de 30 de ani l-ar fi lovit pe Pancu în figură, cu pumnul, iar acesta a fost transportat la spital.

Gabi Tamaș a pierdut contractul din Anglia, dar și echipa națională, după scandalul de la sfârșitul lunii mai, când a spart ușa unui bloc după o noapte de beție. Problemele sale cu alcoolul sunt tot mai grave.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente