Acasă Locale Tânăr fără permis, surprins la volan

Tânăr fără permis, surprins la volan

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș au organizat marți, 30 iulie a.c., acțiuni rutiere menite a preveni producerea de accidente de circulație. Au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și a fost constatată comiterea unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Ioan M., de 27 de ani, din Certeze a fost depistat de echipajele rutiere conducând autoturismul pe DN 19 deși, din verificări, a rezultat că acesta nu deținea permis de conducere. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Fără permise au rămas și alți trei șoferi, din Satu Mare, Bihor și Seini, care au încălcat normele rutiere, depășind în condiții neregulamentare ori neprezentându-se la Poliție în 24 de ore după un accident soldat cu pagube materiale. Bărbatului din Bihor i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice deoarece nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de circulație și la semnalele luminoase ale  autospecialei de Poliție.

Marți seara, de la ora 19.00 și până la miezul nopții un echipaj al Biroului Rutier a acționat în zona centrală a municipiului Satu Mare, în Piața Libertății, pentru supravegherea traficului. În acest context au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente