Acasă Locale Tânăr fără permis, surprins la volan

Tânăr fără permis, surprins la volan

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș au organizat marți, 30 iulie a.c., acțiuni rutiere menite a preveni producerea de accidente de circulație. Au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și a fost constatată comiterea unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Ioan M., de 27 de ani, din Certeze a fost depistat de echipajele rutiere conducând autoturismul pe DN 19 deși, din verificări, a rezultat că acesta nu deținea permis de conducere. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Fără permise au rămas și alți trei șoferi, din Satu Mare, Bihor și Seini, care au încălcat normele rutiere, depășind în condiții neregulamentare ori neprezentându-se la Poliție în 24 de ore după un accident soldat cu pagube materiale. Bărbatului din Bihor i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice deoarece nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de circulație și la semnalele luminoase ale  autospecialei de Poliție.

Marți seara, de la ora 19.00 și până la miezul nopții un echipaj al Biroului Rutier a acționat în zona centrală a municipiului Satu Mare, în Piața Libertății, pentru supravegherea traficului. În acest context au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente