Acasă Locale Stiri Satu Mare Tarom mută din cursele Satu Mare-București, la Baia Mare

Tarom mută din cursele Satu Mare-București, la Baia Mare

Începând cu data de 4 martie, Tarom își modifică programul de zbor de pe Aeroportul Inernațional Satu Mare. Compania Națională va muta jumătate din cursele către București de la Satu Mare pe Aeroportul Maramureș.

Concret, din data de 4 martie, aeronavele Tarom vor opera tot cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Satu Mare, însă vor exista curse către București doar o dată pe zi. Dacă în această lună există curse la ora 9.10, dar și la 18.50, din martie sătmărenii vor avea o singură opțiune.

Zborurile de pe aeroportul maramureșean au fost reluate dupa aproximativ doi ani de lucrări, la inceputul lunii septembrie 2018, Tarom operând, în aceste luni, cu o frecvență de două zboruri săptămânale pe ruta Baia Mare – Bucuresti si retur. Din data de 4 martie, compania națională mută jumătate din curse de la Satu Mare la Baia Mare și va opera cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Maramureș.

Așadar, acesta este programul care va intra în vigoare din 4 martie. Deocamdată nu sunt informații concrete cu privire la programul din luna aprilie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente