Acasă Locale Tătărăști: Bărbat de 41 de ani cercetat pentru viol și privare de...

Tătărăști: Bărbat de 41 de ani cercetat pentru viol și privare de libertate, fapte comise împotriva unui copilaș de 11 ani

Comunitatea din localitatea Tătărăști, din județul Satu Mare, este îngrozită după ce un bărbat a fost acuzat de comiterea unor infracțiuni care depășesc cu mult nivelul de acceptare al oricărui om normal la cap.

Potrivit informațiilor obținute de colegii de la PresaSM, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost capabil să sechestreze și să violeze în repetate rânduri un băiat în vârstă de doar 11 ani.

Sursa menționată relatează că după o discuție avută cu nepoțelul ei, luni, 18 octombrie, bunica minorului a depus sesizare la poliție. Principalul suspect este un bărbat de 41 de ani.

Localnicii au precizat pentru PresaSM că suspectul l-ar fi sechestrat pe copil într-o casă și l-ar fi violat în mod repetat.

După ce a crescut cu dorul de părinții lui și a fost lipsit de protecția lor, copilașul cade victimă unui prăduitor sexul.

Sursa menționată mai arată că minorul se află acum în grija bunicii, fiindcă părinți sunt despărțiți. Mama lui este în Italia, iar tatăl său este în Ungaria.

În cauză va acționa și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare. Băiețelul are nevoie de consiliere și tratament de specialitate.

Dacă va fi găsit vinovat, individul își va petrece următorii ani în închisoare pentru viol și lipsire de libertate, mai arată colegii de la https://www.presasm.ro/https://www.presasm.ro/.

SURSA: https://www.presasm.ro/

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente