Acasă Locale Stiri Satu Mare Țigări de contrabandă descoperite la vama Halmeu

Țigări de contrabandă descoperite la vama Halmeu

tigari2

În noaptea de duminică, 26, spre azi, 27 aprilie, în jurul orei 03.30, în PTF Halmeu s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Roland P., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă în rezervorul autoturismului, sub bancheta din spate, sub scaunele din față, în uși, în bord și în portbagajul autoturismului, cantitatea de 4.680 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 6.570 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

De asemenea, autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea realizate locuri special amenajate pentru transportul țigărilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente