29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareTineri sătmăreni accidentați în Maramureș

Tineri sătmăreni accidentați în Maramureș

accident1-1

Un teribil accident de circulație soldat cu un mort și șase răniți a avut loc în noaptea de miercuri, 20 spre astăzi, 21 aprilie, în localitatea Cicârlău (județul Maramureș). Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș, în accident au fost răniți și doi sătmăreni, o tânără de 22 de ani, respectiv un tânăr de 23 de ani.

Un bărbat de 35 de ani care se deplasa cu viteză dinspre Satu Mare spre Baia Mare s-a angajat într-o depășire periculoasă. În urma acestei manevre a lovit mașina pe care vroia să o depășească, a intrat într-un autoturism parcat, iar apoi a lovit frontal o a treia mașină care venea din sens opus.

„La miezul nopții a avut loc un accident în localitatea Cicârlău. Un tânăr de 35 de ani din Baia Mare a murit în accident. În evenimentul rutier au fost implicați și două persoane din Satu Mare. Este vorba despre o tânără de 22 de ani și un tânăr de 23 de ani”, a declarat pentru Sătmăreanul purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Metes.

„Am auzit o bubuitură puternică și imediat am auzit urlete. Când am venit, am văzut mașina lovită. Au zis că merg acasă. Erau din Satu Mare, iar șoferul ce a murit a intrat în depășire”, a declarat una dintre martorele tragediei.

Șoferul vinovat de accident a murit pe loc. Acesta era singur în mașină. Alte șase persoane din celelalte mașini au fost rănite.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente