29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareTNL îl critică pe Mihai Huzău pentru cele declarate în conferință ALDE

TNL îl critică pe Mihai Huzău pentru cele declarate în conferință ALDE

pnl-cluj

Domnul Mihai Huzău nu încetează să uimească opinia publică, din păcate nu într­-un mod pozitiv, de fiecare dată când își face apariția în public, fie că este vorba despre apariții în presă, fie că vorbim despre acel parcurs politic marcat de traseism și oportunism, pe care din păcate un tânăr de 28 de ani a reușit să-­l producă în nici trei ani de experiență politică.

Este cel puțin impropriu ca un politician oportunist ca domnul Mihai Huzău să vorbească despre liberalism, și este total nepotrivit ca un personaj ca domnul Huzău, care a ales să practice traseismul politic pentru a­și apăra interesele personale, și care face parte dintr­-un partid cârmuit de alți traseiști, să vorbească despre Partidul Național Liberal. Poate că ar fi mai potrivit să explice domnul Huzău, de ce nu a fost capabil, ca proaspăt numit președinte interimar al Organizației Municipale de Tineret, să vină cu un proiect cap­-coadă, care să servească interesele tinerilor și ale cetățenilor.

Organizația Județeană de Tineret a PNL Satu Mare nu poate înțelege când un tânăr nu vrea să accepte rezultatele unor alegeri interne pentru stabilirea candidaților și își schimbă apartenența politică cu mai puțin de 10 zile înainte de campanie.

La fel de potrivit ar fi ca domnul Huzău să le explice tinerilor, celor de la care se așteaptă să­-l voteze în continuare, care sunt realizările partidului ALDE, ale lui Adrian Ștef sau Ovidiu Silaghi, urmăritul penal pentru fapte de corupție, pe care s­-a trezit să­-i susțină cu atâta entuziasm acum.

Să nu uite domnul Huzău că Oradea, Arad sau Târgu Mureș, orașe administrate de către primari ai Partidului Național Liberal, formează o zonă de dezvoltare economică unică în România, cu multe locuri de muncă, cu șomaj scăzut și cu investiții majore în infrastructură.

Degeaba vrea domnul Huzău să pozeze într-un  veritabil și tânăr liberal, el știe foarte bine care-i sunt interesele personale pentru care a ales să practice traseismul politic, fugind din PNL către un partid condus de personaje cel puțin dubioase! Domnul Huzău, poate să pretindă că este în multe feluri, dar liberal cu siguranță nu!”

Victor Ioan Cernea                                     Cristian Valer Beșeni

Copreședinte TNL Satu Mare                        Copreședinte TNL Satu Mare

Sursa: TNL Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente