miercuri, iunie 7, 2023
AcasăLocaleToate centrele de vaccinare din județ, au primit tichete de masă. Vezi...

Toate centrele de vaccinare din județ, au primit tichete de masă. Vezi care sunt condițiile în care puteți intra în posesia lor

În această dimineață, începând cu ora 08:00, la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din municipiul Satu Mare, a început distrubuirea tichetelor de masă pentru persoanele care s-au imunizat împotriva COVID- 19.

Jurnaliștii de la Jurnalul de Satu Mare au stat de vorbă cu domnul doctor Golea Niță Bujor, coordonatorul centrului de vaccinare. Potrivit acestuia, de dimineață de la ora 08:00 și până la ora 10:00, în centrul coordonat de dumnealui s-au distribuit 120 de tichete.

Înainte de ora deschiderii câteva zeci de persoane s-au așezat afară la rând, însă în scurt timp fluxul de persoane a fost mai redus. Dr. Golea Niță Bujor le transmite beneficiarilor că acest centru a primit aproximativ 7.000 de tichete de masă și ele vor ajunge pentru toată lumea, deci nu este nevoie să se creeze aglomerație.

La centrul de la Șc.”Avram Iancu” a fost prezent chiar și un echipaj al Poliției Locale pentru a interveni în caz de îmbulzeală, însă de această dată nu a fost cazul, așa cum s-a întâmplat ultima dată când s-au distribuit tichetele.

Pentru evitarea aglomerației, la centrul de vaccinare de la Șc. ”Avram Iancu”, primăria Municipiului Satu Mare a creat un program după care beneficiarii să își ridice tichetele de masă. Distribuirea se va face în funcție de lunile în care s-a făcut vaccinarea, conform graficului următor:

 ➢ MIERCURI: 8.00- 18.00

Persoane vaccinate în lunile septembrie, octombrie

➢ VINERI: 8.00-18.00

Persoane vaccinate în lunile noiembrie, decembrie

➢ LUNI: 8.00-18.00

Persoane vaccinate în lunile decembrie, ianuarie

La nivelul județului au fost alocate peste 30.000 de tichete de masă

De tichetele de masă beneficiază doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare, adică care s-au vaccinat cu doza 2 pentru vaccinul Pfizer – BIONTech, Moderna, Astra-Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson în perioada 03.09.2021 – 31.01.2022. Tichetele se pot ridica de la centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, ambulatoriile de specialitate la care ați primit cea de-a 2-a doză a vaccinului.

Fiecare persoană eligibilă va primi un tichet de masă în valoare de 100 de lei.

Directorul adjunct al DSP Satu Mare, Meghișan Marius, a declarat pentru Jurnalul de Satu Mare că pentru județul nostru au fost alocate 30.622 tichete de masă. Potrivit directorului adjunct, urmează a se stabili cine va distribui tichetele de masă ce revin persoanelor vaccinate în centrul de la Petea care între timp s-a închis.

La Centrul de vaccinare din cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica Veche), programul de eliberare a tichetelor este următorul:

–        marți și joi în intervalul 08:00-16:00, eliberare tichete, până la epuizarea acestora.

 Tichetele se elibereaza în baza cărții de identitate și a adeverinței de vaccinare eliberată de Centrul de vaccinare din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Atenție!  Certificatele nu se eliberează în baza certificatului descărcat pe telefon!    Beneficiază de tichete doar persoanele care s-au imunizat cu schema completă în intervalul 3 septembrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

 Nu beneficiază de tichete persoanele vaccinate cu doza 3 (booster)

 Programul Centrului pentru administrare vaccin

–  luni, miercuri, vineri în intervalul orar 10:00-18:00 cu Pfizer, vineri si cu Moderna.

Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Beneficiază de vouchere toate persoanele care s-au imunizat după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență care prevede acordarea voucherelor în valoare de 100 lei pentru persoanele vaccinate anti-COVID 19 cu schema completă, respectiv începând cu data de 03 septembrie 2021.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente