29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăsusTop 3 cele mai scumpe smartphone-uri de serie din lume

Top 3 cele mai scumpe smartphone-uri de serie din lume

ClaretLeather-red

Galaxy S7 edge și iPhone 6s sunt terminale premium, preferate de către cei pentru care statutul contează. Însă aceste dispozitive sunt deținute de zeci de milioane de oameni din întreaga lume, lucru care s-ar putea să nu fie pe placul unui șeic din Golf sau al unui miliardar indian. Pentru cei cu posibilități financiare ridicate, care doresc să aibă smartphone-uri pe care nu le mai văd la altcineva data viitoare când ies la restaurant, mai multe firme oferă modele de lux, notează Go4it.

Cei de la Tech Insider au făcut o cercetare și au aflat care sunt cele mai scumpe smartphone-uri care pot fi cumpărate chiar în acest moment.

Iată ce modele fac parte din top trei:

3. Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC: – 15.900 de dolari

Produs de Sirin Labs, o companie nou intrată în piața smartphone, Solarin este un produs cu funcții avansate de securitate, adresat celor care doresc să poată desfășura comunicații securizate fără teama de a fi interceptați.

2. Vertu Signature Touch, cu piele de vițel Sky Blue – 19.800 de dolari

Carcasa telefonului este realizată din titan, iar unele elemente sunt ornate cu aur roșu. Potrivit Vertu, pielea care este folosită pe telefon provine de la viței crescuți în Alpi.

1. Goldvish Eclipse cu diamante și piele de aligator – 36.655 de dolari

Modelele mai „ieftine” din seria Eclipse pot fi cumpărate la prețul de 7.000 de dolari. Diamantele sunt cele care fac ca această versiune să coste atât de mult.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente