Acasă Locale Toți banii europeni pe Măsura 112 - Instalarea tinerilor fermieri au fost...

Toți banii europeni pe Măsura 112 – Instalarea tinerilor fermieri au fost contractați

constantin_cp_b1d4ff21fdFondurile europene pe Măsura 112 – Instalarea tinerilor fermieri au fost contractate în totalitate, a declarat, luni, într-o conferință de presă la Târgoviște, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent la semnarea unor contracte de finanțare aferente ultimei sesiuni pentru depunerea proiectelor de investiții pentru această măsură.

‘Ultima sesiune de primiri proiecte a fost în 2012, s-a finalizat astăzi (luni, n.r.). Sesiunea a avut fonduri alocate de 120 de milioane de euro, din cele 330 de milioane de euro. Practic, o alocare extrem de importantă pe care reușim astăzi, prin raportul final, să o închidem. Toți banii au fost contractați și aceasta a fost simbolistica de astăzi, toți banii europeni pe Măsura 112, pe care i-am avut în perioada 2007-2013, odată cu semnarea contractelor de astăzi, de la Centrul regional Târgoviște, dar și de la celelalte centre regionale din țară, am încheiat contractarea pe Măsura 112 într-un procent de 100%”, a precizat ministrul Agriculturii.

Pe Măsura 112 au fost depuse la nivel național peste 22.000 de cereri de finanțare.

La nivelul județului Dâmbovița, pe această măsură, Instalarea tinerilor fermieri, au fost 671 de proiecte depuse, din care au fost contractate 412 cu o valoare totală de 7 milioane de euro.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, împreună cu directorul general al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), George Turtoi, au participat, la sediul Centrului Regional pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit 3 Sud Târgoviște, la semnarea unor contracte de finanțare aferente ultimei sesiuni pentru depunerea proiectelor de investiții pentru Măsura 112 – Instalarea Tinerilor Fermieri din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente