sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăDivertisment19 lectii pe care ar fi trebuit sa le inveti pana acum

19 lectii pe care ar fi trebuit sa le inveti pana acum

lectii-pe-care-ar-trebuie-sa-le-stii1. Trebuie sa accepti oamenii asa cum sunt ori sa nu-i accepti deloc, pentru ca sa-i schimbi va fi aproape imposibil. Serios. Multa bafta in incercarea de a modela oamenii cum ai vrea tu sa fie. Este reteta dezastrului. Trebuie sa stii cand sa rupi legaturile si cand sa ramai. Nu sta blocat la mijloc.

2. Definitia ta despre fericire este diferita de cea a celor din jur. Ceea ce functioneaza pentru tine, nu o sa mearga si la ei, astfel incat, inceteaza sa judeci deciziile celorlalti.

3. Trebuie sa stii sa te critici, pentru ca lumea este plina de oameni rau intentionati care vor dori sa preia controlul asupra ta. Nimeni nu-si poate permite sa fie neajutorat. Trebuie sa inveti sa prinzi curaj, dar in acelasi timp sa fii si politicos, ca sa obtii tot ce iti doresti.

4. Dragostea trece. Fiintele umane sunt nestatornice. Mergem la culcare indragostiti si ne trezim simtindu-ne prinsi intr-o capcana. Uneori sfarsitul unei relatii nu tine de tine. Alteori doar tu esti responsabil. Indiferent de situatie, este o pierdere de timp sa te simti neiubit dupa asta, pentru ca sansele sa te indragostesti din nou sunt foarte mari. Lucrul care sta in calea fericirii tale este frica ta.

5. Nu esti obligat sa te simti apropiat de un membru al familiei. Daca oricare din relatiile din viata ta este toxica este in interesul tau sa stabilesti anumite granite.

6. Daca iti cumperi un articol vestimentar, care nu-ti vine cu gandul ca astfel vei avea un motiv ca sa pierzi in greutate, vei sfarsi prin a nu purta haina respectiva.

7. Sentimentul constant de vinovatie si rusine, pentru lucrurile rele pe care le-ai savarsit, este calea cea mai sigura spre a nu mai repeta acele lucruri.

8. Transforma gelozia fata de succesul prietenilor tai in ambitie.

9. Respectul de sine este unul din cele mai bune daruri pe care ti le-ai putea darui, dar este de asemenea si foarte greu de obtinut.

10. Daca te gasesti constant in situatii in care iti pierzi slujbe, prieteni, relatii, poate e timpul sa iei in calcul si posibilitatea ca problema e la tine.

11. Nu poti sa mergi prin viata cu impresia ca ii datorezi cuiva ceva. Daca faci asta vei fi intotdeauna nefericit.

12. Pentru a obtine orice este nevoie de munca asidua. Daca te miri de ce nu esti acolo unde ti-ai dorit intotdeauna, poate ar fi cazul sa-ti analizezi obiceiurile si sa vezi unde gresesti.

13. Mutatul dintr-un oras in altul nu te vindeca de nefericire.

14. Este sanatos sa ti se arate, din cand in cand, unde gresesti.

15. Fara riscuri nu obtii nimic! Daca te simti mizerabil din cauza unui lucru, de exemplu serviciul- demisioneaza. Te vei simti mai usurat si vei scapa de senzatia de neimplinire.

16. Sa nu bei alcool pe stomacul gol.

17. Nu exista placeri vinovate. Asuma-ti gusturile proaste.

18. Uneori este mai bine sa actionezi intai si dupa sa-ti ceri scuze.

19. Nu se intampla nimic bun dupa 4 a.m. Poate doar un blowjob.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente