vineri, septembrie 29, 2023
AcasăLocaleTragedie! Un sătmărean a decedat în urma unui accident de muncă în...

Tragedie! Un sătmărean a decedat în urma unui accident de muncă în Austria

Un sătmărean în vârstă de 39 de ani, a decedat marți, 11 octombrie 2022, în Austria, în Ober – Grafendorf (districtul St. Pölten-Land). Vasile Șetfuț, originar din Călinești Oaș, județul Satu Mare, a decedat în urma unui accident de muncă.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Jurnalul de Satu Mare, acesta ar fi căzut de la 12 metri înălțime în timp ce efectua lucrări pe o placă. Vasile ar fi căzut direct pe beton, iar impactul a fost unul fatal.

În această dimineață trupul neînsuflețit va fi adus acasă, pentru înmormântare. Înainte însă, a fost oficiată o rugăciune la capela cimitirului care aparține de biserica lângă care locuia și pe care o frecventa alături de familie.

Vasile avea doi copii și era plecat la muncă în străinătate de mai mulți ani, aproximativ 10 ani a muncit în Italia, iar din 2019 lucra în Austria. Toți cei care îl cunoșteau aveau doar cuvinte de laudă la adresa sa. Era un bărbat onorabil, muncitor, afirmă și primarul Dinu Birtoc, primarul comunei Călinești care transmite familiei îndoliate ”Sincere Condoleanțe!”.

Vasile a lăsat în urmă o fetiță în vârstă de un an și jumătate, un băiat în vârstă de 7 ani și pe soția sa Irina. Mai are un frate și o soră și o casă frumoasă la Călinești. A fost un bărbat respectat de comunitate, care la rândul său a respectat.

”Ne pare foarte rău pentru cele întâmplate. A fost un cetățean onorabil! Dumnezeu să îl odihnească!”, transmite primarul din Călinești Oaș, Dinu Birtoc.

Transmitem Sincere Condoleanțe familiei îndoliate!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente