Acasă Divertisment Trei lucruri pe care femeile le cauta atunci cand vor o aventura...

Trei lucruri pe care femeile le cauta atunci cand vor o aventura extraconjugala

femeiBărbații încep să înșele în jurul vârstei de mijloc, consumând tot ce înseamnă sex și bifând la modul cantitativ, în timp ce femeile sunt mult mai selective. Cel puțin acestea sunt concluziile la care au ajuns reprezentanții site-ului AsheyMadison.com, un site care se ocupa de nouă ani cu “cuplarea” celor care sunt în căutare de aventuri extraconjugale.

Iată trei lucruri pe care o femeie și le dorește atunci când decide că vrea o aventură:

 

Un angajament “part-time”

 

Când își completează un profil pe net, căutand o aventură, femeile precizează în proporție de două treimi că vor “o relație pe termen lung”, cu angajament part-time. Bărbații, în schimb, bifează “o relație indiferent de durata”.

 

Propria satisfacție

 

În timp ce femeile singure până în 39 de ani, care își caută un partener de drept, sunt preocupate să fie soția/iubita perfectă, cele care vor o aventură sunt puternic preocupate de propria satisfacție. Ele își manifestă interesul față de chestiuni extrem de detaliate ale celui pe care îl caută: greutate, starea sănatății, atribute fizice, caracteriale, nivelul studiilor etc.

 

Aleg stilul în pofida situației materiale

 

Femeile interesate de aventură sunt complet dezinteresate de nivelul financiar al pretendentului în cauză, și-și manifestă un vădit interes doar pentru stilul său. Nici abilitățile intelectuale par să nu intereseze prea mult în cazul unei aventuri.

 

Sfatulparintilor.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente