Acasă Locale Stiri Satu Mare Trei sătmăreni au fost admiși la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi

Trei sătmăreni au fost admiși la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi

La sediile Școlilor Militare de Subofițeri de la Fălticeni și Drăgășani s-au desfășurat concursurile de admitere pentru noul an școlar 2014-2015. Din județul Satu Mare au candidat nouă tineri recrutați de Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare dintre care opt, pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și unul pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi de la Drăgășani.

După ce candidații au avut de înfruntat probele eliminatorii, ce au constat în examinări medicale și verificarea aptitudinilor fizice, următoarea etapă a fost aceea a verificării cunoștințelor teoretice.

În urma examenelor teoretice, trei candidați sătmăreni au fost declarați admiși. Este vorba despre: Valentin Zamfir Tarța din Odoreu, absolvent al Liceului cu Program Sportiv Satu Mare; Florin Dragoș din Sanislău, absolvent al Liceului Teoretic din Carei și Cătălin Cristian Bota din Satu Mare, absolvent al Liceului Economic „Gheorghe Dragoș” din municipiul, reședință de județ.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente