Acasă Locale Stiri Satu Mare Trei tineri ofițeri, noii colegi ai jandarmilor sătmăreni

Trei tineri ofițeri, noii colegi ai jandarmilor sătmăreni

Începând cu data de  28 iulie a.c, 3 absolvenți ai Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – arma Jandarmi au ales să-și desfășoare activitatea la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare.

La venirea în unitate tinerii absolvenți au fost primiți de Inspectorul șef, colonelul Vasile Bocea, care i-a felicitat pentru alegerea făcută și le-a comunicat că din acest moment fac parte dintr-un colectiv coeziv care are nevoie de tinerețea și elanul lor.

În prezent, cei 3 tineri ofițeri desfășoară un program centralizat la nivelul unității, sub directa coordonare a tutorilor profesionali.

Dintre aceștia, unul își va desfășura activitatea la Plutonul Jandarmi Negrești Oaș, unul este repartizat la Plutonul 2 al  Detașamentului 3  Jandarmi Carei Tășnad, iar celălalt ofițer la Detașamentul 2 Satu Mare.

Le urăm BUN VENIT în rândurile jandarmilor și mult succes în activitate!

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente