joi, februarie 29, 2024
AcasăLocaleTreptele care duc către malul Someșului reabilitate doar pe jumătate

Treptele care duc către malul Someșului reabilitate doar pe jumătate

Logica după care lucrează firmele care execută lucrări publice în municipiul Satu Mare, tot mai greu de descifrat. Marea majoritate a dovedit, și în alte situații, că nu pot duce lucrările ”brici” până la capăt. Și de această dată venim cu un exemplu concret.

Digul Șomeșului, porțiunea cuprinsă între cele două poduri. S-a pus pavaj, arată bine, nimic de reproșat însă scările care duc către malul Someșului au fost doar atinse de măiestria muncitorilor care ori n-au avut chef, ori n-au avut materiale suficiente ori nu este inclus în proiect și modernizarea lor.

Dar totuși, atunci de ce au ”coafat” doar primele trepte, pe restul lăsându-le în voia sorții?. Această întrebare și-o adresează și cetățenii orașului, plătitori de taxe și impozite.

„Digul Someșului între Podurile Decebal și Golescu, pavaj nou. Când au început băieții să cofreze pentru trepte către Someș, am crezut că nu au scânduri să le ajungă până jos la baza digului. Mnoah EROR! Au turnat 3, respectiv 7 trepte și au plecat. Atât.”, este mesajul care însoțește fotografiile publicate de sătmăreanul Kozma A.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente