Acasă Sport Local Trofeul Sătmarului la tenis de câmp

Trofeul Sătmarului la tenis de câmp

teniscampDe sâmbătă și până joi 11 iulie, la baza sportivă Sănătatea, se dispută ediția cu numărul 39 a “Trofeului Sătmarului“ la tenis de câmp, competiție deschisă sportivilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

Este o competiție tradițională, bine cotată, dovadă și numărul mare de ediții disputate până acum dar și numele unor tenismeni care, de-a lungul anilor, au câștigat, sau au participat, la “Trofeul Sătmarului”. Este suficient să amintim în acest sens numele lui Adrian Voina, Dinu Pescariu, Andrei Pavel, Oliver Rădulescu, Rareș Cuzdriorean, Nadin Indre etc, cu toții tensimeni de performanță cu bune rezultate în circuitul ATP sau ITF.

Iar dintre străini îl amintim pe cipriotul Marcos Baghdatis, fost jucător de “Top Ten” în tenisul profesionit. Un motiv suficient ca și în acest an la turneu, aflat în calendarul oficial al Federației de Tenis, să se înscrie cam tot ce are mai bun tenisul juvemil din România. Directorul de concurs, Cornel Erdei ne-a comunicat că turneul se va desfășura la cinci categorii de vârstă atât la simplu cât și la dublu, fete și băieți.

La start se vor afla 65 de tenismeni din care 25 sunt de la cluburile sătmărene.

Primele meciuri se vor disputa sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 9.00, iar finalele sunt programate să aibă loc miercuri și joi.

Arbitrul principal al turneului este Iulian Cavarnali iar directorul de concurs, așa cum am mai amintit, este sătmăreanul Cornel Erdei. “Spectacolul va fi asigurat de cei mai buni tenismeni copii și juniori din România. Sperăm la o prezență numeroasă, mai ales din rândul copiilor” ne-a spus ieri directorul de concurs.

sursa:informatia-zilei.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente