joi, februarie 22, 2024
AcasăsusTrump nu mai poate candida la prezidențiale

Trump nu mai poate candida la prezidențiale

Echipa de campanie a lui Trump a criticat Curtea Supremă din Colorado pentru că i-a interzis sa fie pe listele de vot în 2024 și a spus că judecătorii numiți de democrați se amestecă în alegeri din cauza sondajelor proaste ale “coruptului Joe”. Washington Free Beacon a scris în trecut că Soros a donat 1,35 milioane de dolari grupului Citizens for Responsibility and Ethics care e la originea procesului împotrivz lui Trump, scrie Daily Mail.

Echipa de campanie Trump a criticat Curtea Supremă din Colorado, după ce l-a descalificat pe fostul președinte Donald Trump de a fi în buletinul de vot pentru alegerile primare prezidențiale din 2024. Purtătorul de cuvânt al campaniei, Steven Cheung, a susținut că un grup finanțat de donatorul miliardar democrat George Soros s-a aflat în spatele deciziei de a-l interzice pe Trump.

Într-o declarație, Cheung a spus: „N-a fost surprinzător, Curtea Supremă din Colorado, numită în totalitate democrată, a decis împotriva președintelui Trump.

„Sprijinirea planului unui grup de stânga, finanțat de Soros, de a interveni în alegeri în numele lui Joe Biden , eliminând numele președintelui Trump din buletinul de vot și eliminând drepturile alegătorilor din Colorado de a vota pentru candidatul ales de ei.

Liderii Partidului Democrat sunt într-o stare de paranoia față de creșterea în sondaje a președintelui Trump, și-au pierdut încrederea în președinția eșuată a lui Biden și acum fac tot ce le stă în putință pentru a împiedica alegătorii americani să-l re-aleaga pe Trump în noiembrie anul viitor”.

Curtea Supremă din Colorado a decis că fostul președinte a încălcat clauza insurecțională a celui de-al 14-lea amendament pentru rolul său în revoltele din 6 ianuarie .

Trump a vorbit cu susținătorii din Waterloo, Iowa, în această seară, timp de peste o oră, dar nu a abordat decizia instanței.

Într-o decizie de 4-3,  Înalta Curte din Colorado a hotărât că fostul președinte și candidatul 2024 nu este eligibil pentru președinție.

Cheung a continuat: „Curtea Supremă din Colorado a emis o decizie complet viciată în această seară și vom depune rapid un recurs la Curtea Supremă a Statelor Unite și o cerere concomitentă de suspendare a acestei decizii profund nedemocratice”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente