marți, mai 21, 2024
AcasăEducatie&CulturaTrupa Inedit, locul I la festivalul-concurs “Cununa Petrolului” de la Moreni

Trupa Inedit, locul I la festivalul-concurs “Cununa Petrolului” de la Moreni

În perioada 20-22 iunie 2013, la Moreni s-a desfășurat cea de-a cincea ediție a festivalului-concurs național de muzică ușoară și muzică populară „Cununa Petrolului”. La această ediție au participat 72 de soliști și cinci trupe.

stire sub interviu

Trupele participante au fost: Got-X din Bârlad, Captain Crai din Brăila, Black Beat din Costești, Inedit din Satu Mare și Fresh din Întorsura Buzăului. Concursul s-a desfășurat pe trei categorii: muzică ușoară, populară și partea de creație. Juriul a fost format din președintele Titus Andrei, Mihai Constantinescu, Laurențiu Cazan, Adrian Daminescu, Ilie Milcov, Radu Anghel Vasilescu, Mihai Marcel Soneriu, Adrian Cuciurean, Corina Dragomir și Mariana Ioniță.

Din comitetul de organizare au făcut parte primarul municipiului Moreni, ing. Constantin Dinu, directorul  festivalului, prof. Daniela Calinet, profesorii Mariana Ioniță și Adrian Stânga, precum și comitetul de părinți de la Clubul Copiilor din Moreni.

După jurizare, au fost acordate premiile. Locul III a fost câștigat de trupa Got-X (Bârlad), locul II de trupa Fresh (Întorsura Buzăului), iar locul I de trupa Inedit din Satu Mare, coordonată de profesorul Sorin Berindei. La muzică populară, s-a acordat premiul special Larisei Mocănașu, locul III Corneliei Orleanu, locul II lui Ștefan Grădinaru, iar locul I a fost câștigat de Ingrid Boldanaru.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente