Acasă Locale Trupa Stil a reprezentat județul Satu Mare la concursul “Floare de Lotus”...

Trupa Stil a reprezentat județul Satu Mare la concursul “Floare de Lotus” din Bihor

trupa dansZilele trecute , la Oradea a avut loc cea de-a doua ediție a concursului național de interpretare vocală și dans  “Floare de Lotus”, evenimentul la care județul Satu Mare a fost reprezentat de trupa de dans ”Stil” de la Palatul Copiilor. La doar câteva săptămâni după ultimele premii obținute la concursurile din București și Cluj-Napoca, unde au obținut premiul întâi, respective premiul trei, sătmărencele au reușit și de această dată să impresioneze juriul.

Au evoluat alături de alte trupe din țară cât și din străinătate, amintind de trupele din Oradea, Cluj, Arad, Ungaria și multe altele. Evenimentul s-a desfășurat pe mai multe categorii, genuri de dans și vârstă. Dansatoarele din Satu Mare au stârnit atât aplauzele publicului, cât și zâmbetul juriului.

 Trupa Stil de la Palatul Copiilor Satu Mare, îndrumată de profesoara Rațiu Adina, a participat la secțiunea show dance unde au obținut premiul I și la secțiunea dans modern unde au obținut premiul II.

Au fost aplaudate la scenă deschisă Helga Păducanu, Larisa Bordaș, Mihaela Șipoș, Carla Vonet, Daiana Tripon, Roxana Huja, Cristina Bolba și Patricia Man.

 Fetele se pregătesc în continuare de alte evenimente competiționale la care vor participa în viitorul apropiat, dansul fiind pentru ele nu doar un hobby, ci un stil de viață.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Helga Păducanu

- Advertisment -

Cele mai populare

MAE a lansat o avertizare de călătorie în Bulgaria

O porţiune însemnată a teritoriului Bulgariei va fi afectată de ninsori abundente,  în perioada 26-27 ianuarie 2021, anunţă MAE, care a emis...

Lăptișorul de matcă

Lăptișorul de matcă este un produs de secreție al glandelor cefalice ale albinelor tinere. Acest remediu a fost folosit de secole pentru...

România, pe locul 57 în topul celor mai fericite țări

Să fie oare pentru că fericirea e un concept prea subiectiv, care îți scapă când vrei să-l apuci de-un fir și să-l...

Curtea Supremă a SUA blochează acţiunile judiciare împotriva lui Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite a ordonat luni încetarea procedurilor judiciare împotriva fostului preşedinte Donald Trump iniţiate conform unei prevederi constituţionale care...

Comentarii recente