Acasă Cosul cu vipere Coș cu vipere - Nebunul și purcelul

Coș cu vipere – Nebunul și purcelul

ces vipereMai zilele trecute, un nebun din Dorolț care răcnește pe străzi, autointitulându-se „Walker Texas kopo”, a fost cât pe ce să-și arunce în aer propria casă, alături de cea a vecinilor, bineînțeles, operațiune oprită în ultimul moment.

Omul a procedat cât se poate de simplu și de eficient: a dat pur și simplu drumul la gaze și a așteptat cu multă răbdare, spectacolul de „artificii!”

Pentru că este spaima vecinilor care nu mai știu la ce să se aștepte de la ștrulubaticul de pe strada lor, aceștia au și sunat să fie dus la Psihiatrie de urgență, ceea ce, într-un final căznit și prelungit, s-a și întâmplat!

Nu mică le-a fost mirarea dorolțenilor când au văzut că „Walker” se întoarce acasă după câtva zile, un pic mai senin, e drept, dar cu privire și mai diabolică.

Sâmbăta trecută a făcut-o iarăși lată, când a căzut pradă nebuniei sale periculoase, un biet purcel pe care l-a căsăpit ca într-un film horror, atârnându-i mațele și organele pe toate gardurile, spre groaza greu încercaților săi vecini.

Apucăturile criminale ale acestui ins au băgat de multă vreme spaima în locuitorii din zonă dar se pare că nu există – sau poate că nu se caută – vreo posibilitate legală de a-l izola definitiv pe acest dement.

Poate că într-o zi, gândurile sale distructive vor trece de la porci la oameni și atunci vom fi exact ca în povestea lui Ion Creangă, cea cu drobul de sare.

Știm că există aziluri pentru bolnavii psihic periculoși dar ceea ce nu știm, este cum de se face că un om atât de grav bolnav, pentru că despre asta e vorba, este lăsat în libertate, de parcă s-ar aștepta ca să comită o faptă monstruoasă pentru care nici măcar nu va putea fi tras vreodată la răspundere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente