Acasă Cosul cu vipere Coș cu vipere - Nebunul și purcelul

Coș cu vipere – Nebunul și purcelul

ces vipereMai zilele trecute, un nebun din Dorolț care răcnește pe străzi, autointitulându-se „Walker Texas kopo”, a fost cât pe ce să-și arunce în aer propria casă, alături de cea a vecinilor, bineînțeles, operațiune oprită în ultimul moment.

Omul a procedat cât se poate de simplu și de eficient: a dat pur și simplu drumul la gaze și a așteptat cu multă răbdare, spectacolul de „artificii!”

Pentru că este spaima vecinilor care nu mai știu la ce să se aștepte de la ștrulubaticul de pe strada lor, aceștia au și sunat să fie dus la Psihiatrie de urgență, ceea ce, într-un final căznit și prelungit, s-a și întâmplat!

Nu mică le-a fost mirarea dorolțenilor când au văzut că „Walker” se întoarce acasă după câtva zile, un pic mai senin, e drept, dar cu privire și mai diabolică.

Sâmbăta trecută a făcut-o iarăși lată, când a căzut pradă nebuniei sale periculoase, un biet purcel pe care l-a căsăpit ca într-un film horror, atârnându-i mațele și organele pe toate gardurile, spre groaza greu încercaților săi vecini.

Apucăturile criminale ale acestui ins au băgat de multă vreme spaima în locuitorii din zonă dar se pare că nu există – sau poate că nu se caută – vreo posibilitate legală de a-l izola definitiv pe acest dement.

Poate că într-o zi, gândurile sale distructive vor trece de la porci la oameni și atunci vom fi exact ca în povestea lui Ion Creangă, cea cu drobul de sare.

Știm că există aziluri pentru bolnavii psihic periculoși dar ceea ce nu știm, este cum de se face că un om atât de grav bolnav, pentru că despre asta e vorba, este lăsat în libertate, de parcă s-ar aștepta ca să comită o faptă monstruoasă pentru care nici măcar nu va putea fi tras vreodată la răspundere.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente