Acasă Economico-social Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus in Romania

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus in Romania

Trupul neînsuflețit al lui Florin Cioabă a fost adus, marți seară, în România, cu o cursă de linie care a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă”, înmormântarea urmând să aibă loc vineri, la Sibiu, după cum a precizat fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioabă.

Aeronava care a adus sicriul cu trupul lui Cioabă, aparținând companiei Turkish Airlines, a aterizat la Otopeni în jurul orei 20.30.

Printre cei care au așteptat, la aeroport, repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cioabă s-au numărat deputatul Mădălin Voicu, pastorul Călin Ioan, de la Biserica Penticostală Evanghelia din cartierul bucureștean Ferentari, și alți reprezentanți ai comunității romilor.

Fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioabă, a declarat că sicriul cu trupul tatălui său va fi dus la Sibiu în noaptea de marți spre miercuri, „pe la 12.00-1.00”, iar funeraliile vor avea loc viner

El a mai spus, răspunzând unei întrebări, că au fost trimise mai multe invitații la înmormântare, inclusiv către oameni politici, însă nu a dorit să precizeze cine sunt aceștia.

Florin Cioabă va fi înmormântat în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pe 25 de ani.

Firma care asigură serviciile funerare a mai fost angajată, în același scop, la decesul a numeroși actori, cântăreți, sportivi și politicieni, printre care Gheorghe Dinică, Ion Dolănescu, Nicolae Dobrin și Corneliu Coposu.

Autointitulatul rege al romilor a încetat din viață duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente