Acasă Economico-social Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus in Romania

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus in Romania

Trupul neînsuflețit al lui Florin Cioabă a fost adus, marți seară, în România, cu o cursă de linie care a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă”, înmormântarea urmând să aibă loc vineri, la Sibiu, după cum a precizat fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioabă.

Aeronava care a adus sicriul cu trupul lui Cioabă, aparținând companiei Turkish Airlines, a aterizat la Otopeni în jurul orei 20.30.

Printre cei care au așteptat, la aeroport, repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cioabă s-au numărat deputatul Mădălin Voicu, pastorul Călin Ioan, de la Biserica Penticostală Evanghelia din cartierul bucureștean Ferentari, și alți reprezentanți ai comunității romilor.

Fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioabă, a declarat că sicriul cu trupul tatălui său va fi dus la Sibiu în noaptea de marți spre miercuri, „pe la 12.00-1.00”, iar funeraliile vor avea loc viner

El a mai spus, răspunzând unei întrebări, că au fost trimise mai multe invitații la înmormântare, inclusiv către oameni politici, însă nu a dorit să precizeze cine sunt aceștia.

Florin Cioabă va fi înmormântat în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pe 25 de ani.

Firma care asigură serviciile funerare a mai fost angajată, în același scop, la decesul a numeroși actori, cântăreți, sportivi și politicieni, printre care Gheorghe Dinică, Ion Dolănescu, Nicolae Dobrin și Corneliu Coposu.

Autointitulatul rege al romilor a încetat din viață duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente