Acasă Sport Local U Cluj dă lovitura la Satu Mare, Olimpia două eșecuri în două...

U Cluj dă lovitura la Satu Mare, Olimpia două eșecuri în două partide

oli_cluj1În etapa a 20-a din seria a II-a Olimpia Satu Mare a primit vizita celor de la Universitatea Cluj, în cea de-a doua partidă oficială din 2016. A fost un meci plăcut, cu multe faze de poartă, însă Universitatea Cluj și-a dominat adversarul.

Buhăescu și Onicaș au fost primii care au pus în pericol poarta apărată de Bolboașă, mai întâi portarul a respins în corner, iar șutul lui Onicaș a fost respins de un fundaș al Universității. După aceea a început asediul la poarta sătmărenilor, și în minutul 20 Ursu deschide scorul, după ce a fost lansat perfect între fundașii ”galben-albaștrii, și cu un voleu bagă mingea în poarta lui Băican. Mai apoi Ciobanu șutează, însă mingea trimisă de el merge alături.
oli_uclujA urmat apoi un moment de amuzament pentru toți cei prezenți pe stadion și despre care se va vorbi probabil în toată țara, un moment care doar la noi, la Satu Mare pe un stadion vai de mama lui se putea întâmpla. Un câine și-a făcut apariția pe teren și aproape că a alergat mai bine ca jucătorii Olimpiei, care au tot încercat să îl prindă, însă acesta nu s-a lăsat păgubaș așa ușor, probabil o fi vrut să îi ajute.oli

 

Cu 5 minute înainte de finalul primei reprize Târnovan ratează o ocazie periculoasă, atunci când a primit o centrare de la Ursu. Acelaș Ursu, care a fost cel mai periculos jucător de pe teren, a reușit dubla în minutul 41, după ce a primit o minge de la Butean și a driblat doi fundași.

În repriza a doua antrenorul Tibi Csik a decis să riște și să facă două schimbări, acesta i-a introdus pe atacanții Ianc și Mărkuș și i-a scos pe Takacs și fundașul Mureșan.

oli_clujSchimbări care parcă au revigorat puțin echipa sătmăreană, sau care pare să fi făcut un duș cu apă rece la pauză și au intrat mai motivați în repriza a doua. Prima ocazie a avut-o Muntean în debutul reprizei secunde, șutul trimis de acesta a fost reținut însă de portarul advers. Două minute mai târziu, Brata, care a fost mâna moartă a Olimpiei pe tot parcursul meciului, a executat o lovitură de colț bâlbâită de fundașiii clujeni, iar Tătaru a redus din diferență.

 

Olimpia reușește egalarea în minutul 81, Mărkuș înscrie după o fază fixă. Însă a fost ultima ocazie a gazdelor, a urmat apoi o forjă ofensivă a “șepcilor roșii. Mai întâi Ursu, care face ce vrea cu o defensiva sătmăreană, care a părut adormită sau aeriană, cu gândul probabil la salariile restante sau cine știe, trimite un voleu frumos de la marginea careului, respins de portar, mingea ajunge la căpitanul Ciupe , care șutează însă Băican respinge.

 

În ultimele minute de joc, Vojtuz a fost servit în careu, dar Băican l-a blocat foarte bine. În minutul 92 Ciupe execută perfect un corner, îi pune mingea pe cap lui Vojtuz, care îl învinge pe portar cu o lovitură de cap de la 16 metri și a marcat la debutul său pentru U Cluj.

oli_ucluu

Așadar Olimpia are două eșecuri din două posibile în meciurile oficiale din 2016, semn că lucrurile nu sunt roz la clubul sătmărean cu toate că Campania de transferuri din iarnă a fost darnică, deci ceva trebuie să fie schimbat.

►Olimpia: Băican – D. Munteanu, M. Mureșan (min.46 Mărkuș), Tătaru, Iuhas (cpt.) – Takacs, (min. 46 Ianc) Onicaș, Chivari, Brata – Buhăescu, Bura
(min. 46 Ciul)

Rezerve: Șuta – Villan, R. Rus, Faur, Mărkuș, Ianc, Ciul

Antrenor: Tiberiu Csik

►Universitatea: Bolboașă – Butean, Șandru, Crișan, Ciupe (cpt.) – Boboc, Al. Dan – Oct. Ursu, Moruțan (min. 70 Cândea), Ciobanu (min. 59 Turcak) – Târnovan(min. 63 Vojtuz)

Rezerve: Grecu – Fl. Cordoș, Hîmpea, C. Erdei, Cândea, Vojtuz, Turcak

Antrenor: Mihai Teja

Câinele rătăcit..

În prima repriză partida a fost întreruptă de pătrunderea pe teren a unui câîne, moment care probabil ne va face ”reclamă“ în toata țara. Poate că acum autoritățiile se vor autosesiza, în frunte cu președintele Dan Băbuț și vor remedia situația stadionului, care mai are puțin și se dărâmă. Măcar gardurile care delimitează suprafața de joc de tribune să le restaureze, ca astfel de momente să nu se mai repete.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente