Acasă Locale Stiri Satu Mare Ucigașul de pe dig caută altă victimă? Barmană agresată pe malul Someșului

Ucigașul de pe dig caută altă victimă? Barmană agresată pe malul Someșului

Barmana unui local din centrul municipiului Satu Mare, Cristina M., o tânără de 18 ani, a trecut prin clipe de coșmar după ce un bărbat a bătut-o și a încercat să o ducă pe malul Someșului. Incidentul s-a întâmplat în noaptea de luni, 11, spre marți 12 mai, în jurul orei 02.30, în apropierea locului în care anul trecut a fost ucisă actrița Teatrului de Nord, Gabriela Dorgai.

Azi (13 mai) după-amiază, polițiștii au dat de urmele agresorului, Ștefan S. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor cu cerere de arestare preventivă. Polițiștii spun că acesta nu este la prima încălcare a legii.

Potrivit anchetatorilor bărbatul și-a făcut un plan de acțiune. Acesta a intrat în local cu puțin înainte de ora închiderii și a stat aproximativ 30 de minute pentru a se asigura că nu mai este niciun client. Agresorul l-a lovit mai întâi pe prietenul barmanei, iar apoi a prins-o pe tânără de păr și a târât-o afară din local, spre digul Someșului. Încercând să scape, victima s-a prins de balustrada scării ce duce pe dig, moment în care agresorul a început să o lovească.

Norocul barmanei a fost că prin zonă a trecut un bărbat care l-a speriat pe agresor. Totuși, acesta a reușit să smulgă un inel de pe degetul victimei, după care a fugit.
Prietenul barmanei a reușit în cele din urmă să o sune pe patroana localului care a ajuns în câteva minute la fața locului.

„La data de 12 mai 2015, ora 02.30 polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 18 ani, care era angajată la un local situat în centrul municipiului Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată și ea și amicul ei, de către o persoană de sex masculin necunoscută. Tinerei i-au fost sustrase prin violență bijuterii, iar imediat după comiterea faptei agresorul a fugit.
Polițiștii au intrat imediat în alertă și au desfășurat activități specifice de identificare a persoanei care ar fi comis fapta. Munca lor a dat roade în cursul după-amiezii de azi, când au identificat un bărbat bănuit de comiterea aspectelor reclamate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ștefan S. ar fi intrat în local ca și client și ar fi consumat băuturi alcoolice, iar înainte ca tânăra să închidă localul, Ștefan S. l-ar fi agresat pe Alexandru M., care era un cunoscut al tinerei și care se afla în local, apoi ar fi prins-o pe tânără de păr și ar fi dus-o pe o distanță de câțiva zeci de metri, pe stradă, iar apoi prin violență i-ar fi sustras un inel pe care Cristina M. îl purta.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine urmează a fi prezentat procurorilor cu propunerile legale care se impun în acest caz. El nu se află la prima încălcare a legii. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat de presă transmis în această seară (azi, 13 mai) de către purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente