Acasă Locale Nationale Udrea: Regret demisia/demiterea lui Maior. Cred că e o decizie greșită a...

Udrea: Regret demisia/demiterea lui Maior. Cred că e o decizie greșită a președintelui Iohannis

Liderul PMP Elena Udrea scrie, pe Facebook, că regretă „demisia/demiterea” lui George Maior din fruntea SRI și că, în opinia sa, „avem de-a face cu o decizie greșită a președintelui Iohannis”, neexistând „foarte mulți oameni capabili să ducă o asemenea funcție”.

„Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informații, la credibilizarea sa și la aducerea la un standard de profesionalism înalt. Cred că aveam de-a face cu o decizie greșită a președintelui Iohannis, pentru că nu văd să existe foarte mulți oameni capabili să ducă o asemenea funcție, mai ales într-un moment în care provocările geo-strategice sunt foarte complexe”, susține Udrea, în postarea pe contul său de Facebook.

Ea este de părere că președintele Iohannis ar trebui să continue principiul instituit de Traian Băsescu de a desemna la conducerea Serviciului pe cineva de la opoziție.

„Să sperăm că va continua principiul instituit de Traian Băsescu de a pune în funcție pe cineva de la opoziție pentru a nu acapara toată puterea”, spune Udrea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente