Acasă Locale Nationale Udrea: Regret demisia/demiterea lui Maior. Cred că e o decizie greșită a...

Udrea: Regret demisia/demiterea lui Maior. Cred că e o decizie greșită a președintelui Iohannis

Liderul PMP Elena Udrea scrie, pe Facebook, că regretă „demisia/demiterea” lui George Maior din fruntea SRI și că, în opinia sa, „avem de-a face cu o decizie greșită a președintelui Iohannis”, neexistând „foarte mulți oameni capabili să ducă o asemenea funcție”.

„Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informații, la credibilizarea sa și la aducerea la un standard de profesionalism înalt. Cred că aveam de-a face cu o decizie greșită a președintelui Iohannis, pentru că nu văd să existe foarte mulți oameni capabili să ducă o asemenea funcție, mai ales într-un moment în care provocările geo-strategice sunt foarte complexe”, susține Udrea, în postarea pe contul său de Facebook.

Ea este de părere că președintele Iohannis ar trebui să continue principiul instituit de Traian Băsescu de a desemna la conducerea Serviciului pe cineva de la opoziție.

„Să sperăm că va continua principiul instituit de Traian Băsescu de a pune în funcție pe cineva de la opoziție pentru a nu acapara toată puterea”, spune Udrea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente