duminică, mai 26, 2024
AcasăsusUn angajat al benzinăriei din Dorolț a fost atacat cu spray lacrimogen...

Un angajat al benzinăriei din Dorolț a fost atacat cu spray lacrimogen

În  data de 22 septembrie 2013, orele 23:07, am fost sesizati prin SNUAU 112 de către o angajată  de la o stația de carburant din comuna Dorolt, despre faptul că o persoana neidentificata nu a dorit sa achite contravaloarea combustibilului comandat si totodata a folosit un spray lacrimogen împortiva unui coleg de-al sau.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de  Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare au stabilit faptul că autorul, M. Ioan de 64 ani, domiciliat in mun. Bistrita, fără antecedente penale, a comandat de la statia de carburanti gaz lichefiat in valoare de 180 lei pe care a refuzat să-l plătească,  folosind împotriva unuia dintre angajați, care a încercat să-l împiedice să părăsească  incinta stației, un spray lacrimogen. Totodată, în autoturismul acestuia au fost gasite 5 tuburi cu spray lacrimogen , două electroșocuri și un pistol cu gaze.

De asemenea, s-a stabilit faptul ca autoturismul condus de către făptuitor avea numerele de înmatriculare false. Autorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, port fără drept de arma neletală si port fără drept de armă albă precum si pentru conducerea unui autorturism cu numere false, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecatoriei Satu Mare, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o durata de 15 de zile.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente