luni, iunie 17, 2024
AcasăsusUn bărbat a distrus un autoturism

Un bărbat a distrus un autoturism

Ieri noapte un bărbat a distrus autoturismul nepoatei sale.  

Polițiștii au fost sesizați de proprietara unui autoturism marca Daewoo  despre faptul că autoturismul i-a fost distrus. A fost identificat autorul în persoana lui Gyula B., care este unchiul femeii. Între cei doi a existat un conflict mai vechi, iar bărbatul nu este la prima abatere. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfășurat o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona magazinului Auchan    , Piața Libertății și zona Gării   ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții   în valoare de 6000 lei.

În cadrul acțiunilor organizate  pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 179 contravenții în valoare de 19500  lei. 4 conducători auto au rămas fără permisele de conducere , acestea fiind reținute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu cale ferată, depășiri neregulamentare și nerespectarea regimului legal de viteză.

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente