Acasă Locale Un bărbat din Vama a fost rănit după ce a căzut din...

Un bărbat din Vama a fost rănit după ce a căzut din căruță

carutaUn localnic de 46 de ani, din Vama, a ajuns în cursul serii trecute la spital, după ce a căzut dintr-o căruță. Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident prin intermediul unui apel 112, recepționat ieri, la puțin timp după ora 18.00.

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri din Negrești Oaș care au stabilit că Augustin S. se afla în căruța ce staționa pe marginea drumului, când s-a dezechilibrat și a căzut în afara părții carosabile.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș, pentru investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Comentarii recente