luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareUn nou autobuz Transurban a luat foc

Un nou autobuz Transurban a luat foc

Un autobuz al Transurban a luat foc lângă Piața Mare. Este al doilea autobuz al firmei care a fost distrus zilele acestea în incendii.

La fața locului s-au deplasat echipaje la Pompieri.

La această oră încă nu se cunosc cauzele incendiului.

Poziția conducerii Transurban.

„Un autobuz aparținând societății de transport public Transurban SA a luat foc sâmbătă pe str. Golescu.

Autobuzul este fabricat și achiziționat în anul 2006, marca Citelis, și se află în exploatarea Transurban S.A. Satu Mare de 12 ani.

Astăzi a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu. În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare.

Văzând că nu reușește lichidarea focului a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor.
Nu au existat victime în urma acestui incident.

Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de societatea de tranport public”, se arată într-un comunicat de presă remis azi redacției noastre.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente