Acasă Locale Stiri Satu Mare Un nou proiect SERI POZITIVE: „De câte ori o luăm de la...

Un nou proiect SERI POZITIVE: „De câte ori o luăm de la capăt? De câte ori vrem”

seri-pozitive1

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire și împărtășire de informații, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii ianuarie este „De câte ori o luăm de la capăt? De câte ori vrem”, iar invitata evenimentului este Viorica Shibata.

Evenimentul din această lună va avea loc în data de 19 ianuarie, în intervalul orar 18.00-20.30 la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.

Trăim vremuri schimbătoare. Se schimbă lumea, meseriile, tehnologia, oamenii, ne schimbăm noi toți. Cuvântul de ordine ar fi adaptare. Suntem pregătiți sau ne lăsăm doborâți, alegem sau ne lăsăm luați de val? Trebuie să ținem pasul asta e clar! Dar cum facem? Întâi de toate schimbăm perspectiva și luăm schimbarea ca pe ceva bun. Uneori e musai, uneori e necesară, alteori e benefică. Important e să nu aruncăm lucrurile folositoare ci să le folosim inteligent. Orice acumulare din trecut poate să ne ajute, orice experiență trebuie să ne învețe ceva fie că vorbim de viața personală sau profesională. Important e să ținem un echilibru în toate și să ne încredem în noi și în cei din jur.
Sunt Viorica Shibata, realizator de emisiuni TV, redactor de știri, un om implicat și aproape de viața socială și culturală a locuitorilor din județul Satu Mare. Viața a fost foarte darnică cu mine. Mi-a rezervat mereu experiențe noi, unele mai captivante decât altele. Din toate am învățat o mulțime de lucruri care m-au îmbogățit pe dinăuntru. Am rămas de-a lungul anilor cu mintea și sufletul deschise, gata să primesc noi provocări în viața mea. Sunt hoinar prin Sătmar și scriu cu drag despre viață și oameni, aici: https://vioricashibata.wordpress.com/

Înscrieri se pot face la: http://schimbarepozitiva.ro/de-cate-ori-o-luam-de-la-capat-de-cate-ori-vrem/

Sunteți așteptați într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente