marți, mai 28, 2024
AcasăEconomico-socialSocialUn sătmărean (23 de ani) are nevoie urgentă de sânge

Un sătmărean (23 de ani) are nevoie urgentă de sânge

Familia unui sătmărean ne cere ajutorul și îi roagă pe cei apți medical să doneze sânge pentru un membru al familiei lor.

Laszlo, în vârstă de 23 de ani, a suferit complicații în urma unei pneumonii și are nevoie urgentă de transfuzie de sânge. Tânărul este internat în Spitalul TBC din Satu Mare. Tot ceea ce au de făcut sătmărenii care vor să doneze este să specifice numele acestuia: KOMADI LASZLO. Tânărul are grupa de sânge 01 negativ, însă pot dona și sătmărenii cu alte grupe de sânge întrucât el va primi sânge de la donatorii compatibili iar celelalte recoltări vor merge în banca de sânge.

„Avem nevoie de sânge! Oricine poate, vă rog să-l ajute pe nepotul meu KOMADI LASZLO, 01 negativ, (trebuie să spună numele) are nevoie de sânge. Oricine poate merge, grupul de sânge nu contează! Cei care pot merge la punctul de recoltare din micro 15. Mulțumesc frumos!”, este mesajul transmis de familia tânărului.

Menționăm că Centrul de Transfuzie Sanguină din Satu Mare este deschis inclusiv mâine, sâmbătă 21 ianuarie, în intervalul 08:00 – 12:00.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente