marți, ianuarie 31, 2023
AcasăPoliticaCozma despre bătălia ministerelor: Îi atenționez pe cei de la PSD că...

Cozma despre bătălia ministerelor: Îi atenționez pe cei de la PSD că nu vom ceda

Continuă discuțiile în contradictoriu privind schimbarea unor miniștri în momentul în care PSD va prelua fotoliul de prim-ministru. Discuțiile au pornit după ce secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat că dacă se va considera că este bine ca PSD și PNL să păstreze anumite ministere, acest aspect se va decide consensual, în coaliție.

Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune B1TV, deputatul Adrian Cozma a afirmat că partidul din care face parte este hotărât să nu cedeze conducerea ministerelor de Finanțe și Transporturi.

„Vrăjeala aceasta pe care o aud de câteva zile de la PSD, defapt pentru rotativă ne pregătește PSD-ul că dom`le n-ar trebui să fie schimbări la Transporturi și Finanțe. Eu vă asigur că PNL nu va ceda niciun moment și cu siguranță la rotativă, conform portocolului, PNL va lua portofoliul de la Finanțe și Transporturi, nu există discuții pe tema aceasta. PSD încearcă cu mult tact să facă o chestie, dar nu merge chestiunea asta așa. Îi atenționez pe cei de la PSD că nu vom ceda, în mod categoric. Transporturile și Ministerul Finanțelor revine PNL. E foarte clar”, a spus Cozma, vicepreședinte PNL, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Amintim că cele trei partide aflate la guvernare au semnat la momentul formării actualei coaliții un protocol potrivit căruia în primul an guvernarea este asigurată de liberalul Nicolae Ciucă, urmând ca în 2023 funcția de premier să fie preluată de un reprezentant al PSD, cel mai sigur, Marcel Ciolacu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente