Acasă Locale Stiri Satu Mare Un sătmărean fura, prin perete, curent de la o vecină

Un sătmărean fura, prin perete, curent de la o vecină

peste-2-300-de-cazuri-de-furt-de-curent-depistate-de-enel-in-primele-noua-luni-ale-anului-16249După ce a descoperit o instalație electrică improvizată pornind din apartamentul ei, sătmăreanca Corina F., din comuna Valea Vinului, s-a prezentat la sediul Poliției Municipale Satu Mare.

Suspiciunea de ilegalitate a survenit proprietarei după ce a constatat valoarea ridicată a facturii de energie electrică, în condițiile în care în apartament nu locuiește nimeni.

La fața locului, s-a constatat că unul dintre vecini s-a racordat ilegal la rețeaua electrică printr-o doză dezafectată situată în peretele despărțitor al celor doua apartamente și prin care vecinul Mircea S. ar fi sustras în mod repetat energie electrică de la apartamentul reclamantei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente