Acasă Locale Stiri Satu Mare Un tânăr în vârstă de 21 de ani este căutat de polițiști

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este căutat de polițiști

Polițiștii sătmăreni desfășoară activități pentru depistarea unui tânăr în vârstă de 21  de ani, care a dispărut de la domiciliu la începutul acestei săptămâni . În 08 septembrie  a.c., tânărul  a plecat de acasă și nu a mai revenit.

BÂRLEA CASIAN-ADRIAN are următoarele semnalmente: înălțime 1,60-1,65 m., aproximativ 55 Kg., constituție astenică, păr șaten, fir drept, tuns scurt, fața ovală, ten alb, ochi căprui, gura mica, buze subțiri. Ca semn articular, în partea dreaptă la nivelul umărului și a pieptului prezintă o cicatrice de la o arsură veche.

 La momentul dipariției aceasta era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagră, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta pantofi tip mocasini de culoare negri.

Persoanele care pot da informații cu privire la prezența acestei persoane diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unități de poliție sau să  apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 !

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente