duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleUn tânăr sătmărean a găsit mii de lei uitați într-un bancomat! Ce...

Un tânăr sătmărean a găsit mii de lei uitați într-un bancomat! Ce a urmat este incredibilUn tânăr sătmărean a făcut astăzi un gest care merită aprecierea tuturor! Totodată, tânărul Vlad Mihai a oferit o lecție de omenie și de bună creștere, lecție pe care mulți nu au învățat-o!


Astăzi, în jurul orei 14:00, tânărul Vlad Mihai s-a deplasat la ATM-ul unei bănci situată pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare cu intenția de a-și alimenta cardul bancar. S-a pus la rând iar atunci când a venit rândul lui, a observat că ATM-ul arată o eroare.

În momentele imediat următoare bancomatul a eliberat bonul iar apoi suma de 9.700 de lei. Tânărul a ridicat banii și l-a căutat imediat pe bărbatul care a fost înaintea lui la bancomat, insă fără prea mult succes. Acesta nu a mai fost de găsit.

Tânărul a pus apoi un anunț pe un grup de Facebook dedicat locuitorilor județului Satu Mare și după câteva ore soția bărbatului care și-a uitat banii în bancomat a luat legătura cu tânărul Vlad Mihai.

“Păgubiții” au fost bucuroși la auzul veștii că banii lor au ajuns pe măini bune și i-au mulțumit tânărului pentru gestul său.

Vlad a mai declarat în exclusivitate pentru Jurnalul de Satu Mare că a luat toate datele beneficiarului, urmând ca în cursul dimineții de mâine să ducă banii la bancă.

Dacă în urma anunțului nu s-ar fi găsit proprietarul, tânărul intenționa să declare banii găsiți la poliție.


Iată că ceea ce alții ar fi putut percepe ca fiind norocul vieții lor, tânărul Vlad a interpretat exact ca ceea ce este de fapt, o pierdere destul de mare.

Gestul este cu atât mai lăudabil cu cât în spatele lui Vlad, la rând, erau doar niște tineri care nu au observat cele întâmplate și i-ar fi fost ușor să dispară cu banii.

Tânărul este elev în clasa a XII- a la Colegiul Tehnic “Constantin Brâncuși” Satu Mare și merită toată aprecierea noastră!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente