Acasă Locale Un tânăr sătmărean a găsit mii de lei uitați într-un bancomat! Ce...

Un tânăr sătmărean a găsit mii de lei uitați într-un bancomat! Ce a urmat este incredibilUn tânăr sătmărean a făcut astăzi un gest care merită aprecierea tuturor! Totodată, tânărul Vlad Mihai a oferit o lecție de omenie și de bună creștere, lecție pe care mulți nu au învățat-o!


Astăzi, în jurul orei 14:00, tânărul Vlad Mihai s-a deplasat la ATM-ul unei bănci situată pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare cu intenția de a-și alimenta cardul bancar. S-a pus la rând iar atunci când a venit rândul lui, a observat că ATM-ul arată o eroare.

În momentele imediat următoare bancomatul a eliberat bonul iar apoi suma de 9.700 de lei. Tânărul a ridicat banii și l-a căutat imediat pe bărbatul care a fost înaintea lui la bancomat, insă fără prea mult succes. Acesta nu a mai fost de găsit.

Tânărul a pus apoi un anunț pe un grup de Facebook dedicat locuitorilor județului Satu Mare și după câteva ore soția bărbatului care și-a uitat banii în bancomat a luat legătura cu tânărul Vlad Mihai.

“Păgubiții” au fost bucuroși la auzul veștii că banii lor au ajuns pe măini bune și i-au mulțumit tânărului pentru gestul său.

Vlad a mai declarat în exclusivitate pentru Jurnalul de Satu Mare că a luat toate datele beneficiarului, urmând ca în cursul dimineții de mâine să ducă banii la bancă.

Dacă în urma anunțului nu s-ar fi găsit proprietarul, tânărul intenționa să declare banii găsiți la poliție.


Iată că ceea ce alții ar fi putut percepe ca fiind norocul vieții lor, tânărul Vlad a interpretat exact ca ceea ce este de fapt, o pierdere destul de mare.

Gestul este cu atât mai lăudabil cu cât în spatele lui Vlad, la rând, erau doar niște tineri care nu au observat cele întâmplate și i-ar fi fost ușor să dispară cu banii.

Tânărul este elev în clasa a XII- a la Colegiul Tehnic “Constantin Brâncuși” Satu Mare și merită toată aprecierea noastră!

- Advertisment -

Cele mai populare

Incident mortal la Luna Șes! Un bărbat a decedat iar două tinere sunt în stare foarte gravă

Un incident mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi la...

Imagini dramatice cu sărmanii Sătmarului. Se ascund de ger pe unde pot

Zeci de sătmăreni fără un adăpost de-asupra capului trec prin momente de nedescris în aceste zile când temperaturile...

Grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” – organizații...

Comentarii recente