Acasă Locale Unitatea Primiri Urgențe se extinde pe două nivele

Unitatea Primiri Urgențe se extinde pe două nivele

În cursul zilei de marți, 26 octombrie 2021, consilierii județeni sătmăreni au participat la ședința ordinară desfășurată în sistem online. Unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi a fost proiectul referitor la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare prin care se propune extinderea clădirii C1 a unității spitalicești. Vorbim despre lucrări de extindere pe două nivele, la nivelul parterului şi la nivelul etajului I. În aceste spații se vor asigura circuitele funcționale în partea de examinare, tratare și supraveghere, dar se va amenaja și o sală pentru computer tomograf. De asemenea se vor amenaja spații pentru arhivă și o sală de ședințe conform legislației în vigoare. Intervențiile de modernizare vor avea ca obiect asigurarea circuitelor funcționale medicale, modernizarea rețelelor de supraveghere video, anti incendiu, de ventilație și climatizare, etc. Se vor folosi corpuri de iluminat cu consum redus de energie electrică și un sistem de recuperare a energiei termice.

”Consiliul Județean Satu Mare va lansa în cel mai scurt timp procedura de achiziție a contractului de servicii de proiectare pentru investiția ”Modernizare, extindere și dotare Unitate de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare”, implementat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Prin acest proiect, UPU se va extinde pe cele două nivele, parter și etajul I”, transmite Consiliul Județean Satu Mare.

Valoarea totală a investiției, conform devizului general cuprins în proiectul tehnic elaborat în scopul realizării investiției, este de 11.810.675,14 lei inclusiv TVA. Durata de execuție a lucrărilor prevăzute în proiect este de 12 luni.

- Advertisment -

Cele mai populare

Incident mortal la Luna Șes! Un bărbat a decedat iar două tinere sunt în stare foarte gravă

Un incident mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi la...

Imagini dramatice cu sărmanii Sătmarului. Se ascund de ger pe unde pot

Zeci de sătmăreni fără un adăpost de-asupra capului trec prin momente de nedescris în aceste zile când temperaturile...

Grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” – organizații...

Comentarii recente