duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentVampiri energetici: Care sunt trasaturile unui animal–vampir?

Vampiri energetici: Care sunt trasaturile unui animal–vampir?

pisicaNu numai oamenii au capacitatea de a te lăsa fără energie sau, dimpotrivă, să te revigoreze printr-o simpla îmbrățișare. Atât plantele, cât si animalele au aceste capacități. Iată cum te ajută animalele de companie când vine vorba de vampirism energetic, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii “Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”.

Vampirismul este pentru animale un fenomen temporar, ele având capacitatatea de a-și completa energia din natură. Dacă animalul tău de companie se gudură excesiv pe la picioarele tale fără vreun motiv anume, dacă te privește insistent în ochi fără să clipească, sau dacă manifestă prea multă agresivitate, provocându-ți emoții negative și iritare, orice comportament inexplicabil al animalului poate fi o manifestare de vampirism.

Pisicile iau energie de la oameni dar numai cand trebuie și cât trebuie. Este suficient să îți iei pisica în brațe și să-i atingi blanița moale, ca durerea de cap care te-a chinuit o zi întreagă să dispară ca prin farmec. De ce? Pentru că se normalizează presiunea sângelui din cauza căreia te durea capul. Pisica este capabilă să absoarbă energia de care nu ai nevoie la un moment dat, determinând vasele sanguine din corpul tău să se îngusteze sau să se relaxeze, în funcție de tensiunea arterială pe care o ai. Pisicile negre iau cam mult din energetica casei.

 

Pisica este un excepțional dispozitiv energo-informațional

 

Ea simte toate neregulile din organismul omului, dar nu “tratează” pentru că ar ști cum să-și ajute stăpânii, ci din cu totul alte motive. Dereglările din organismul uman, durerile, sunt cauzate de modificările potențialului energetic  într-o anumită regiune a corpului și aceste modificări sunt percepute foarte bine de către pisici. Pisica este singurul mamifer care, pentru a trăi, are mereu nevoie de o anumită cantitate de energie negativă. Nu se poate să nu fi observat și tu că pisicilor le place să stea pe televizor, frigider, computer, mașini de spălat în funcțiune, adică pe aparatura ce iradiază în mediul înconjurător oscilații electromagnetice negative. Cu cât mai mare este nivelul acestor oscilații, cu atât mai fericită este pisica.

 

Omul, dimpotrivă, pentru a se însănatoși, trebuie să scape de energia negativă și să-și normalizeze astfel sistemul energetic. Pisica când simte că o anumită porțiune a corpului omului este încărcată negativ, se duce și se așază exact pe locul bolnav, se instalează comod și începe să se “încarce”. Înainte de a se așeza, unele pisici frământă cu lăbuțele locul, pregătindu-și culcușul, iar acest masaj este și el foarte folositor pentru om. Când burtica pufoasă și caldă a pisicii se lipește de locul bolnav, omul beneficiază în egală măsură și de termoterapie. Pisica rămâne pe locul bolnav până ce nu mai are ce lua de acolo. Dacă energia negativă s-a epuizat sau daca pisica se simte “sătulă”, ea se ridică și pleacă.

Orice pisică va normaliza tensiunea arterială, se va lupta cu afecțiunile cardio-vasculare, dacă nu sunt de origine organică, va vindecă gripa, angina, răcelile, contuziile, cefaleea, insomnia, procesele inflamatoare din țesuturi și limfa, va alina suferințele în crizele de ficat și de stomac. Nu trebuie să reții pisica dacă ea vrea sa plece. Inseamnă ca nu este gata să “lucreze” sau că a făcut deja tot ce era necesar.

 

Ce trebuie să știi despre câini

 

Câinii sunt donatori de energie. Ei nu iau energia negativă, dar suplimentează energia pozitivă. Câinii sunt ca niște acumulatori vii care pe măsură ce dau din energia lor, se încarcă imediat cu alta, nouă. Cățeii de culoare neagră nu influențează energetica casei pentru că ei sunt donatori de energie.

Pentru câini viața fără mișcare nu este viata. Procesele metabolice decurg foarte rapid în organismul lor, câinii trebuie să aibă tot timpul o ocupație, fie și numai alergatul după propria coadă. Au nevoie, mai mult decât oricare alte animale, să comunice în permanență cu oamenii. Un câine lăsat singur în apartament mai mult timp, se simte părăsit și, dacă i s-ar permite, nu s-ar îndepărta niciodată de stăpân.

Câinele cedează bucuros din energia sa, el este gata să-i dea stăpânului său toate forțele sale, fără să aibă de suferit din această cauză, fără să se simtă epuizat sau slăbit, pentru că este capabil să-și restabilească imediat echilibrul energetic.

 

Iritarea, nervozitatea câinelui îl împiedică să doneze energie. Câinii nervoși, prost educați de stăpânii lor, nu

sunt capabili să ajute, ci mai degrabă fac rău. Energia lor vine în fascicole, haotic, procesul răspândirii energiei prin corpul uman are loc la întâmplare, unele regiuni fiind suprasaturate, altele, dezavantajate. Rezultatul este varianta cea mai gravă a dezechilibrului energetic. Un câine bolnav este ca un om bolnav, nu donează, ci ia energie sau, în cel mai bun caz, donează, dar incomplet. Orice modificare survenită în psihicul unui câine este semnul unei boli. Dacă ai un tonus scăzut, ești obosit, somnolent, dar nu ești răcit, nu ai dureri și nici vreo inflamație oarecare, atunci ai nevoie de câine, nu de pisică.

 

Sfatulparintilor.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente